Третя група слухачів пройшла навчання за загальною короткостроковою програмою «Професійне вигорання: причини виникнення та шляхи усунення».

09 листопада третя група слухачів з числа державних службовців обласної та районних державних адміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування дистанційно підвищила кваліфікацію за загальною короткостроковою програмою «Професійне вигорання: причини виникнення та шляхи усунення».

Дана програма реалізується в рамках виконання планів-графіків підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування на 2020 рік.    

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

 Учасники програми онлайн у синхронному режимі опрацювали такі питання:

  • теоретичні підходи до розуміння сутності професійного вигорання публічного службовця як представника соціономічних професій;
  • стадії та чинники виникнення професійного вигорання публічного службовця;
  • методи та техніки попередження і подолання проявів професійного вигорання у діяльності публічного службовця.

Заняття провела Яценко Анжеліка Анатоліївна, практикуючий психолог, кандидат психологічних наук

Сьогодні також завершилося дистанційне навчання державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Розвиток інформаційно-аналітичних систем Пенсійного фонду України».

Всі новини →