Триває дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними  програмами підвищення кваліфікації.
10 жовтня для посадових осіб органів місцевого самоврядування – учасників загальної професійної програми відбулися заняття наступної тематики:
«Стратегічне планування місцевого економічного розвитку. Методологія визначення пріоритетів стратегічного розвитку територій», викладач Врублевський Олександр Станіславович, директор адміністрації вебсайту «СТАРОСТА ПРОФІ», експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад;
«Відкритість та прозорість органів місцевого самоврядування в контексті законодавства про доступ до  публічної інформації. Відкриті дані», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області.
Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які дистанційно навчаються за загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія. Маніпуляційна стійкість  в органах державного управління та місцевого самоврядування», сьогодні розглянули питання: «Передумови та причини маніпуляції». 
Вебінар зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук.
Всі новини →