У Полтавському ЦППК продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

  18 червня відбувся  вебінар в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

Практичне заняття на тему: «Державна реєстрація народження дитини та її походження: нотка сучасності – «єМалятко» провела для працівників ЦНАП Кривошлик Ірина Ігорівна, адміністратор сектору по роботі з ДРРП реєстраційного відділу Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у м. Кременчуці».

Напрями розвитку фізичної культури і спорту у Полтавській області та заходи щодо їх реалізації, практичні аспекти організації відпочинку та оздоровлення дітей розкрили посадовим особам міськрайвиконкомів, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад спікери Габор Михайло Антонович, начальник відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та Оніщенко Владислава Віталіївна, головний спеціаліст відділу з питань молоді та організації оздоровлення управління молоді та спорту   Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.

Тематична зустріч даної тематики відбулося в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Стратегічні пріоритети  розвитку України у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту».

 

Всі новини →