У Полтавському ЦППК розпочалося навчання першої групи посадових осіб місцевого самоврядування за програмою «Цифрова грамотність».

Відповідно до плану-графіку підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування, навчання депутатів місцевих рад на 2021 рік 27 січня  поточного року на базі комп’ютерного класу Полтавського ЦППК розпочалося навчання першої групи посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Цифрова грамотність».

Програма має практичне спрямування та реалізується спільно з Полтавською обласною державною адміністрацією в рамках виконання заходів регіональної програми інформатизації «Цифрова Полтавщина».

Навчальний захід відкрили Бабіч Богдан Юрійович, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.

Участь у навчанні за програмою взяли адміністратори Центрів надання адміністративних послуг Решетилівської, Диканської, Зінківської, Коломацької та Новоселівської територіальних громад Полтавської області.

Всі новини →