Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)

14.09.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)».
Програма реалізується в рамках виконання плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2023 рік. 
Навчання відкрила Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи  – начальник навчального відділу Полтавського РЦПК. 
Заняття на тему: «Управління в екстремальних умовах: регіон, територіальна громада, організація. Діагностика, моніторинг та оцінювання впливу екстремальних умов на сталий розвиток територій та організацій» провела зі студії Полтавського РЦПК Комеліна Ольга Володимирівна, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»,  заслужений  працівник освіти України.
Всі новини →