Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади

7 грудня відбулися дистанційні заняття за трьома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося онлайн навчання державних службовців обласної та районних державних (військових) адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади».

Захід зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації відкрила директор Полтавського РЦПК Осипенко Наталія Михайлівна.

Тематичну зустріч «Е-демократія та Е-урядування як елементи сучасного інформаційного суспільства» провела Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка, доцент, кандидат історичних наук.

Продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою  «Розвиток територіальних громад: теорія, методологія, практика».

Учасники програми дистанційно в асинхронному режимі розглядають  питання ідеології становлення громади і суспільної участі у місцевому розвитку, стратегічне планування інтегрованого розвитку територіальної громади, сучасні підходи до просторового планування інфраструктури території міста, району, об’єднаної територіальної громади, селища.

З групою працює Скрильник Андрій Сергійович, автор і викладач програми, доцент кафедри економіки підприємництва та маркетингу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»,  кандидат економічних наук..

Сьогодні завершується навчання державних службовців обласної та районних державних (військових) адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Зміна клімату: наслідки та перспективи».

Вебінар на тему: «Державна політика у сфері протидії та адаптації до зміни клімату. Пріоритетні заходи з адаптації до зміни клімату у різних галузях господарства та різних територіальних рівнях (національному, регіональному, місцевому)» провела зі студії Полтавського РЦПК Карпенко Ніна Миколаївна, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →