Відбулася зустріч начальника Центрального міжрегіонального управління НАДС Іоліти Адамської з працівниками Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації

13 червня відбулася зустріч начальника Центрального міжрегіонального управління НАДС Іоліти Адамської з працівниками Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Говорили про пріоритетні напрями підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Зокрема, Іоліта Адамська звернула увагу на зміни у законодавстві про службу в органах місцевого самоврядування, реформі оплати праці державних службовців, мобілізаційній роботі, забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина в умовах воєнного стану.

Також обговорили необхідність проведення практико орієнтованого навчання працівників відділів (служб) управління персоналом місцевих військових адміністрацій та виконавчих органів місцевих рад.

На зустрічі було окреслено основні завдання та плани роботи на майбутнє.

Зустріч відбулася за участі Тімощука Артема Олександровича, головного спеціаліста відділу у місті Києві, Київській, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях Центрального міжрегіонального управління НАДС.

Всі новини →