Відбулися дистанційні заняття в рамках двох програм підвищення кваліфікації.

7 вересня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися дистанційні заняття в рамках двох програм підвищення кваліфікації.

Державні службовці управлінь Держпродспоживслужби в Полтавській області підвищили кваліфікацію за короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».

Програма передбачає розгляд питань:

«Етичні стандарти поведінки  державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування»;

«Викривачі корупції. Гарантії прав та захисту»;

«Відповідальність за порушення антикорупційного законодавства»;

«Конфлікт інтересів»;

«Обмеження для публічних службовців  в розрізі Закону України «Про запобігання корупції»;

«Особливості подання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютних рахунків в банку нерезидента  субєктами декларування».

З групою працював Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної державної адміністрації.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання першої групи державних службовців обласної та районних державних адміністрацій за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Управління та адміністрування в умовах децентралізації влади»;

«Реформування публічної служби. Діджиталізація у публічному управлінні».

Заняття провели:

Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, доцент, кандидат історичних наук;

Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Всі новини →