Відбулися дистанційні заняття в рамках програм підвищення кваліфікації

12 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено онлайн навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося дистанційне навчання державних службовців Державної казначейської служби України у Полтавській області за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Антикорупційна політика в органах публічної влади».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Заняття на тему «Корупція як суспільно-небезпечне явище. Нормативно-правова база антикорупційної діяльності в Україні» провела Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук

Продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Модернізація служби у органах місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади», викладач Люлька Володимир Анатолійович, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Полтавській та Кіровоградській областях;

«Організація системи діловодства в органах влади. Інструкція з діловодства.», викладач Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області.

Всі новини →