Відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

17 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Завершується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання місцевого самоврядування в умовах воєнного стану».

Сьогодні учасники програми розглянули питання:

«Перелік та практичний зміст питань, з яких на виконання заходів правового режиму воєнного стану голова громади має право одноосібно приймати відповідні рішення. Порядок прийняття головою громади рішень та умови їх юридичного оформлення»;

«Участь посадових осіб місцевого самоврядування у виконанні розпоряджень голови громади з питань, які спрямовані на здійснення заходів правового режиму воєнного стану».

Заняття з віддаленого робочого місця провів Врублевський Олександр, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації веб-сайту СТАРОСТА ПРОФІ.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В1».

Заняття відповідно до розкладу програми провів з віддаленого робочого місця Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.

Всі новини →