Відбулися дистанційні заняття за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

06 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Розпочалося навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова».

Відповідно до розкладу  Браїлко Юлія Іванівна, кандидат філологічних наук,  доцент провела дистанційні заняття наступної тематики:

«Українська мова як чинник національної безпеки»;

«Правопис української мови. Новітні норми».

Посадові особи органів місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію за загальною короткостроковою програмою «Органи самоорганізації населення на території старостинського округу: сприяння старости в їх утворенні та діяльності».

Програма включає розгляд тем:

«Нормативно-правова основа діяльності органів самоорганізації населення»;

«Місце та роль органів самоорганізації населення в системі місцевого самоврядування територіальної громади»;

«Порядок створення органів місцевого самоврядування на території старостинського округу: форми взаємодії  старости з органами самоорганізації населення у вирішенні питань місцевого значення».

З групою із віддаленого робочого місця працював Врублевський Олександр Станіславович, директор адміністрації веб-сайту «Староста Профі», експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →