Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

20.09.2022 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації  проведено дистанційні заняття для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.

В рамках загальної професійної програми посадові особи органів місцевого самоврядування, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, опанували теми:

«Зв’язки органів місцевого самоврядування із ЗМІ під час дії воєнного стану»;

«Проєктна діяльність в умовах воєнного стану».

Заняття провели:

 Мішин Анатолій Вікторович, викладач кафедри кіно і телебачення  Луганського  національного університету імені Т.Г. Шевченка;

Дроботенко Олеся Олександрівна, начальник відділу з питань інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого комітету Полтавської обласної ради.

У рамках загальної короткострокової програми «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності» відбулося дистанційне заняття на тему: «Лексика української мови в умовах війни»

З групою з віддаленого робочого місця працювала  Ольшанська Олена Олексіївна, аспірантка кафедри українознавства Запорізького національного університету, редакторка Комунального закладу «Запорізька обласна бібліотека для юнацтва» Запорізької обласної ради

Всі новини →