Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

27 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Сьогодні завершилося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Забезпечення дотримання, захисту прав та найкращих інтересів дитини».

Учасники програми розглянули питання:

зміни в процедурі усиновлення під час воєнного стану;

запобігання та протидія домашньому насильству;

забезпечення прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та виховання в сім’ї.

Дистанційні заняття провели:

Фоменко Ірина Олександрівна, начальник служби у справах дітей Полтавської ОВА:

Кармазін-Денисенко Лариса Олексіївна, заступник директора Департаменту-начальник управління сімейної політики та адміністративно-правового забезпечення  Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОВА:

Куницька Оксана Олександрівна, регіональний координатор проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В1».

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провів з віддаленого робочого місця Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.  

Всі новини →