Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

2 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Завершуються дистанційні заняття у синхронному режимі за короткостроковою програмою  «Гендерно -зумовлене та домашнє насильство: причини,  наслідки, профілактика та законодавче врегулювання».

Тематичну зустріч «Міжнародно-правові стандарти та національне  законодавство з питань забезпечення гендерної рівності, запобігання та протидія насильству. Алгоритм дій у випадках виявлення ознак насильства, шляхи  допомоги постраждалим» провела зі студії Полтавського РЦПК Маліннікова Дар’я Костянтинівна, керівник адвокатського  об’єднання «Маліннікова. Курбала та партнери», викладач Полтавського інституту економіки та права Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

За результатами роботи в системі дистанційного навчання Moodle, підсумкового тестування та після проходження вихідного анкетування учасники програми - державні службовці обласної та районних військових адміністрацій,  посадові особи органів місцевого самоврядування, отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови»

Онлайн заняття для посадових осіб органів місцевого самоврядування провела з віддаленого робочого місця Марчук Марина Олегівна – перекладач жестової мови.

Всі новини →