Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

18 січня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

 Учасники загальної професійної програми для державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, які займають категорії «Б», «В» (протягом року після призначення) опанували наступні теми:

«Відкритість та прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Кульчій Інна Олексіївна,доцент кафедри державного управління і права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат наук з державного управління;

«Сучасне розуміння лідерства», викладач Фролова Ольга Василівна, доцентка кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук.

Продовжується дистанційне навчання керівників та спеціалістів загальних відділів районних державних (військових) адміністрацій, виконавчих органів територіальних громад за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області провела зі студії Полтавського РЦПК вебінар на тему: «Інструкція з діловодства в органах влади».

Всі новини →