Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

03 лютого у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації  відбулися дистанційні заняття в рамках навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Державні службовці обласної  та районних державних (військових) адміністрацій завершують онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».

Сьогодні учасники розглянули питання:

конфлікт інтересів;

обмеження для публічних службовців в розрізі Закону  України «Про запобігання корупції»;

особливості надання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані  та відкриття валютних рахунків в банку нерезидента суб’єктами декларування.

Заняття зі студії Полтавського РЦПК провів Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Полтавської обласної державної (військової) адміністрації.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В2».

Практичне заняття відповідно до розкладу програми провів з віддаленого робочого місця автор і викладач програми Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування

Всі новини →