Відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації

20 червня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.
Продовжується навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за типовою загальною професійною програмою «Загальна адміністративна процедура». 
Жалій Тамара Віталіївна, сертифікований тренер за напрямом навчання, доцент кафедри історії Полтавського педагогічного університету імені В. Г. Короленка, кандидат історичних наук провела вебінар на тему: «Ініціювання та початок адміністративного провадження».
Завершується навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад за загальною короткостроковою програмою «RBM - управління, орієнтоване на результат у сфері регіональної політики».
Учасники програми розглянули теми:
«Методика моніторингу та оцінювання результативності заходів регіональної політики та регіональних стратегій розвитку»;
«Підходи до комунікації у процесі розробки та реалізації заходів регіональної політики».
Заняття із віддаленого робочого місця провів Опанащук Петро Володимирович, автор і викладач програми, доцент кафедри права та публічного управління Житомирського державного університету імені І. Франка, кандидат історичних наук.
Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.
Після проходження вихідного анкетування слухачі отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →