Відбулися дистанційні заняття за трьома програмами підвищення кваліфікації.

9 грудня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулося онлайн навчання посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, старост старостинських округів за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Основи самоорганізації населення на території на території старостинського округу: сприяння старости в їх утворенні та діяльності».

Програма включає розгляд наступних питань:

«Нормативно-правова основа діяльності органів самоорганізації населення. Місце та роль органів самоорганізації населення в системі місцевого самоврядування територіальної громади»;

«Порядок створення  органів місцевого самоврядування на території старостинського округу: форми взаємодії старости з органами самоорганізації населення у вирішенні питань місцевого значення».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Заняття з віддаленого робочого місця провів Врублевський Олександр Станіславович, директор адміністрації веб-сайту «Староста Профі», експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад.

Продовжується онлайн навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування». Заняття з віддаленого робочого місця провела викладач програми Капустян Інга Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри романо – германської філології та методики викладання іноземних мов Одеського міжнародного гуманітарного університету.

Завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Сьогодні учасники програми розглянули тему: «Використання сучасних інформаційних технологій у діяльності органів влади. Е-урядування».

Заняття провела Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», сертифікований тренер УШУ з кібергігієни.

Учасники професійного навчання пройшли підсумковий контроль знань за програмою дистанційно в режимі реального часу.

Після проходження підсумкового анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →