Відбулися навчальні заходи в рамках двох програм підвищення кваліфікації.

9 червня  у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  відбулися навчальні заходи в рамках двох програм підвищення кваліфікації.

Завершилося  навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за питання управління персоналом, за спеціальною короткостроковою програмою «Управління персоналом в органах публічної влади».

Тренінг на тему: «Мотиваційні основи ефективного управління персоналом в органах державної влади» провела для учасників програми  Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом  та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук. Також слухачі заповнили вихідні анкети.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК підвела підсумки навчання та вручила державним службовцям апарату і структурних підрозділів обласної державної адміністрації, які  навчалися очно, сертифікати про підвищення кваліфікації.

Працівники відділів (служб) управління персоналом  районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів територіальних громад, які онлайн брали участь унавчанні, також отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації за програмою після проходження підсумкового анкетування.

Розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних державних адміністрацій за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися заняття наступної тематики:

«Актуальні питання діяльності відділів (служб) управління персоналом у процесі реорганізації органів влвди»;

«Доброчесність  і запобігання корупції»

З групою онлайн працювали викладачі:

Кліндухова Тетяна Миколаївна, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях;

Василевська Тетяна Едуардівна, професор, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та публічної служби Національної академії державного управління при Президентові України.

Всі новини →