Відбулися навчання за двома програмами підвищення кваліфікації.

14 липня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Завершилося навчання державних службовців категорії Б структурних підрозділів обласної державної адміністрації за загальною короткостроковою програмою «Лідерство у публічному управлінні».

Учасники навчання розглянули наступні теми:

«Розвиток емоційного інтелекту лідера (EQ)»

«Розвиток потенціалу та самоменеджмент лідера в публічному управлінні».

«Роль лідера у формуванні команд,  комунікації та взаємодії».

Заняття провели:

Нестуля Олексій Олексійович, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор історичних наук, професор;

Нестуля Світлана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор педагогічних наук, доцент.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК підвела підсумки навчання за програмою та вручила учасникам навчання сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації.

Сьогодні відбулися наступні онлайн заняття:

«Ефективна комунікація та управління конфліктами в умовах впровадження змін», тренер Яценко Анжеліка Анатоліївна, практичний психолог, кандидат психологічних наук;

«Відкритість та прозорість  органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Кульчій Інна Олексіївна, координатор магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Всі новини →