Відбулися онлайн заняття за трьома програмами підвищення кваліфікації.

16 червня  у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися дистанційні заняття за трьома програмами підвищення кваліфікації.

В рамках загальної професійної програми для державних службовців ГУ ПФУ в Полтавській області відбувся онлайн тренінг: «Стадії професійного вигорання державного службовця. Методи та техніки попередження і подолання проявів професійного вигорання у діяльності публічного службовця». З групою працювала Яценко Анжеліка Анатоліївна, практичний психолог, кандидат психологічних наук.

Кліндухова Тетяна Миколаївна, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях, провела заняття на тему: «Актуальні питання діяльності державної служби».

Продовжується онлайн навчання державних службовців апарату обласної державної адміністрації та посадових осіб виконавчого апарату Полтавської обласної ради за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації «Англійська мова професійного спрямування».

Завершується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Дотримання прав людини та протидія дискримінації».

Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук провела тематичну зустріч: «Захист прав людини і основоположних свобод у європейській практиці. Захист прав людини в умовах конфліктів».

Після проходження підсумкового контролю знань та заповнення вихідної анкети учасники програми отримають електронні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →