Відбулися онлайн заняття за загальною професійною програмою для державних службовців категорії Б.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії Б апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій за загальною професійною програмою.

 23 лютого для слухачів програми проведено онлайн заняття наступної тематики:

«Основні положення Національної стратегії у сфері прав людини. Механізм захисту прав і свобод людини і громадянина», викладач Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук;

«Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю. Вивчення положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління – начальник відділу по забудові населених пунктів та містобудівного кадастру  управління містобудування і архітектури Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →