За програмами підвищення кваліфікації завершили навчання дві групи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

16 вересня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання за загальною професійною програмою першої групи державних службовців обласної та районних державних адміністрацій.

Сьогодні проведено онлайн заняття  наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності  державних службовців», викладач Лобач Катерина Василівна, завідувач аспірантури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук;

«Прийом громадян. Робота зі зверненнями громадян», викладач Балагура Валерій Володимирович, начальник відділу роботи зі зверненнями громадян  апарату Полтавської обласної державної адміністрації.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання за програмою. Після проходження підсумкового анкетування учасники навчання за професійною програмою отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Також 16 вересня відбулося очне навчання четвертої групи слухачів з числа фахівців із соціальної роботи та працівників системи соціального захисту, які забезпечують виявлення осіб/сімей з дітьми, що належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах та відповідають за організацію надання їм соціальних послуг за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Програма має практичне спрямування. Заняття відповідно розкладу провели:

Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки;

Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук.

Після завершення навчання та проходження підсумкового анкетування учасники програми отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →