За спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації навчаються державні службовці Головного управління ПФУ у Полтавській області.

 12 вересня, в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Актуальні питання обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду», для державних службовців Головного управління ПФУ у Полтавській області відбулися заняття наступної тематики:

- «Особливості обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян. Порядок оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії (ЕПП та ППП)», викладач Зінченко Людмила Олексіївна, начальник відділу розгляду звернень управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;

- «Визначення права на пенсію за вислугу років окремим категоріям громадян в умовах реформування пенсійної системи», викладач Вічуріна Вікторія Іванівна, головний спеціаліст відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;

- «Призначення пенсій відповідно до міжнародних угод. Порядок офрмлення формулярів для відшкодування частини пенсії компетентними органами інших держав», викладач Снітко Тетяна Григорівна, заступник начальника управління обслуговування громадян – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Також для державних службовців проведено виїзне практичне заняття «Підтримка історичних об’єктів України як ефективне просування її інтересів та популяризація в світі. Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни», викладач Яремченко Віталій Андрійович, старший науковий співробітник Полтавського краєзнавчого музею ім. Василя Кричевського. Групу супроводжувала Ступенко Світлана Григорівна, методист навчально методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Всі новини →