Захист персональних даних

10 травня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Захист персональних даних».

Яковенко Віра Сергіївна, автор програми, регіональний координатор Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області, провела вебінар на тему: «Запобігання порушенням прав людини у сфері захисту персональних даних в діяльності центральних органів державної влади та місцевого самоврядування».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення прав та інтересів осіб з інвалідністю».

Твердохліб Ірина Василівна,  регіональна представниця Національної Асамблеї людей з інвалідністю України в Полтавській області, радниця голови Полтавської ї міської ради з питань  безбар’єрності, розкрила питання:

«Психолого-педагогічна взаємодія з особами з інвалідністю в Україні»;

«Етика ставлення до людей з інвалідністю».

Всі новини →