Завершилося дистанційне навчання за двома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

25 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

В рамках онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія. Маніпуляційна стійкість в органах державного управління та місцевого самоврядування» Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор,  доктор економічних наук провела онлайн заняття «Сутність і ознаки маніпуляції. Види та форми маніпуляцій».

Учасники навчання за програмою пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Відповідно до розкладу відбулися сьогодні дистанційні заняття за спеціальною короткостроковою програмою «Основи грантрайтингу та управління проектами в публічній сфері» для посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад Полтавщини.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання за програмами підвищення кваліфікації.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації

Всі новини →