Завершилося дистанційне навчання за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

17 травня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування - учасників загальної короткострокової програми «Діалог в громадах: практики порозуміння та участі», відбувся вебінар на тему: «Діалог в житті громади: визначення та межі застосування».

 Заняття із віддаленого робочого місця провела Устименко Тетяна Анатоліївна, автор і викладач програми, професор кафедри освітньої політики Полтавської академії неперервної освіти імені М.В Остроградського, кандидат психологічних наук, доцент.

Завершилося онлайн навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Управління результативністю та ефективністю публічної служби в умовах змін».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули теми:

«Стилі управління персоналом в органах державного управління та місцевого самоврядування»;

«Напрями управління результативністю діяльності в органах державного управління та місцевого самоврядування».

З групою зі студії Полтавського РЦПК працювала Костишина Тетяна Адамівна, автор і викладач програми, завідувач кафедри управління персоналом,  економіки праці та економічної теорії Полтавського університету економіки і торгівлі, професор,  доктор економічних наук.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →