Завершилося дистанційне навчання за короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

16.02.2024 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за короткостроковими програмами.
Лавріненко Віталій Анатолійович, доцент кафедри кризової психології Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка,  кандидат психологічних наук, провів вебінар на тему: «Засоби та методи врахування системи коаліцій в організації комунікації в публічному управлінні».
Заняття відбулося за розкладом загальної короткострокової програми «Управління коаліціями в оптимізації системи комунікації в публічному управлінні». 
В рамках короткострокової програми «Новації законодавства в системі публічних закупівель» державні службовці обласної та районних військових адміністрацій, посадові особи органів місцевого самоврядування  опрацювали теми:
  • «Відповідальність за порушення законодавства у сфері закупівель»;
  • «Корупційні ризики  під час здійснення публічних закупівель»;
  • «Порядок оскарження закупівель».
Заняття провела  Павленко Олександра Сергіївна, заступник начальника відділу інфраструктурного розвитку Управління майном Полтавської обласної ради,  уповноважена особа з питань публічних закупівель.
Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмами. 
Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →