Завершилося навчання державних службовців категорії Б за загальною професійною програмою.

26 лютого у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершилося дистанційне навчання державних службовців категорії Б апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій за загальною професійною програмою.

Сьогодні для учасників навчання проведено онлайн заняття наступної тематики:

«Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів влади та місцевого самоврядування із громадськістю», викладач Отич Олександр Анатолійович, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації;

«Ефективна комунікація та управління конфліктами в умовах впровадження змін», тренер Яценко Анжеліка Анатоліївна, практичний психолог, кандидат психологічних наук.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК проаналізувала результати підсумкового контролю знань, який державні службовці проходили дистанційно в режимі реального часу, та підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування учасники навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →