Завершилося навчання державних службовців відділів (служб) управління персоналом ОВА та РВА за загальною короткостроковою програмою

13 червня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців відділів, служб управління персоналом обласної та районних військових адміністрацій за загальною короткостроковою програмою «Реалізація законодавства у сфері державної служби».

З учасниками професійного навчання зустрілися Іоліта Петрівна Адамська, доктор філософії в галузі знань «Публічне управління та адміністрування», начальник Центрального міжрегіонального управління НАДС, та Тімощук Артем Олександрович, головний спеціаліст відділу у м. Києві, Київській, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях Центрального міжрегіонального управління НАДС. Під час зустрічі окреслено сучасний стан, основні завдання та перспективи розвитку державної служби в Україні.

Соколовська Наталія Іванівна, доктор філософії в галузі знань «Публічне управління та адміністрування», завідувачка науково-організаційного відділу Інституту загальної енергетики НАН України, провела заняття на тему: «Організація та функціонування державної служби в сучасних умовах. Особливості проходження державної служби в Україні».

Делія Оксана Вікторівна, доктор наук з державного управління, доцент, директор Полтавського кооперативного коледжу, провела тренінг на тему: «Управління змінами в умовах проведення реформ».

Після проходження вихідного анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.   

 

Всі новини →