Завершилося навчання другої групи слухачів за програмою «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

8 квітня зі студії Полтавського ЦППК відбувся онлайн тренінг для державних службовців обласної та районних державних адміністрацій на тему: «Стресостійкість. Стрес: причини виникнення та методи усунення».

 Заняття в рамках спеціальної короткострокової програми «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» провела Фалеєва Юлія Олександрівна, практичний психолог Головного управління ДСНС у Полтавській області.

Учасники навчання пройшли вихідний контроль знань дистанційно в режимі реального часу та завершили навчання за програмою. Після проходження вихідного анкетування слухачі отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

 Посадові особи місцевого самоврядування виконавчих комітетів територіальних громад дистанційно підвищують кваліфікацію за спеціальною професійною програмою. Сьогодні зі студії Полтавського ЦППК проведено заняття наступної тематики:

  • «Партисипативний бюджет як форма залучення громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні. Бюджет участі», викладач Дроботенко Олеся Олександрівна, заступник начальника відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради;
  • «Соціальний діалог – шлях до подолання соціально-трудових конфліктів», викладач Атаманюк Оксана Анатоліївна, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області.

Продовжується навчання другої групи адміністраторів ЦНАП територіальних громад за спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

8 квітня практичні заняття з віддаленого робочого місця провела для посадових осіб місцевого самоврядування викладач програми Марчук Марина Олегівна.

Всі новини →