Завершилося навчання за двома програмами підвищення кваліфікації

19 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за трьома програмами підвищення кваліфікації.

Онлайн тренінг «Організація командної роботи на публічній службі у режимі реального та віртуального часу» та ділова гра «Ефективна команда» відбувся в рамках навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія».

Заняття зі студії Полтавського РЦПК провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії  Полтавського університету економіки і торгівлі, професор, доктор економічних наук.

Тему: «Інструменти державної інвестиційної політики в умовах розвитку міжнародного інвестиційного співробітництва» розглянули учасники програми «Державна інвестиційна політика у контексті розвитку міжнародного інвестиційного співробітництва».

Заняття із віддаленого робочого місця провела Глєбова Алла Олександрівна, автор і викладач програми, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка  імені Юрія Кондратюка» кандидат економічних наук.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії «Б» ГУНП в Полтавській області за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації (не рідше одного разу на три роки). Учасники програми виконують завдання в системі дистанційного навчання Moodle.

 

Всі новини →