Завершилося навчання за програмами Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця» та «Командоутворення та ефективна взаємодія».

30 квітня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершилося дистанційне навчання двох груп слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця» та «Командоутворення та ефективна взаємодія».

Сьогодні, відповідно до розкладів занять груп, відбулися онлайн тренінги:

«Стратегії і тактики поведінки у конфлікті публічного службовця в умовах професійної діяльності. Методи та техніки  ефективного вирішення виробничих конфліктів», тренер Лавріненко Віталій Анатолійович, старший викладач кафедри психології Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка, кандидат психологічних наук;

«Організація командної роботи у режимі реального та віртуального часу у публічній службі», тренер Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Учасники навчання пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій підвела підсумки навчання за програмами.

Після проходження вихідного анкетування слухачі отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців Головного управління Національної поліції  у Полтавській за професійною програмою.

30 квітня в рамках програми відбулися заняття наступної тематики:

«Впровадження оцінки компетенцій і КРІ для державних службовців»;

«Інструменти та механізми участі громадськості у процесах формування та реалізації державної політики. та вирішенні питань державного та місцевого значення».

Онлайн заняття провели:

Тягунова Злата Олександрівна, заступник регіонального директора з питань персоналу ТОВ «Епіцентр К», кандидат  економічних наук, доцент кафедри менеджменту ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки  і торгівлі»;

Отич Олександр Анатолійович, заступник директора Департаменту, начальник управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →