Завершилося навчання за програмою «Державна політика у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України».

10 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Державна політика у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули питання:

«Нормативно-правові основи інформування та налагодження комунікації з громадськістю в сфері євроатлантичної інтеграції» , викладач Паламарчук Тетяна Петрівна, доцент кафедри глобальної та національної безпеки Навчально-наукового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат наук з державного управління;

«Інформаційна безпека під час роботи з інформацією та взаємодія з громадськістю в умовах військової агресії Російської Федерації», викладач Отич Олександр  Анатолійович, заступник директора – начальник управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної військової адміністрації;

«Теоретико-методологічні засади протидії гібридній війні», викладач Дворянов Віктор Петрович, аспірант кафедри публічної політики Інституту державного управління Харківського національного  університету імені В. Каразіна.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В1».

Заняття відповідно до розкладу програми провів з віддаленого робочого місця автор і викладач програми Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.

Всі новини →