Завершилося навчання за програмою «Стресостійкість публічного службовця в умовах професійної діяльності та кризових соціальних ситуацій (війни)».

07 квітня 2022 року завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Стресостійкість публічного службовця в умовах професійної діяльності та кризових соціальних ситуацій (війни)».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації, підвела підсумки навчання за програмою та ознайомила учасників професійного навчання із переліком освітніх програм, на які відкрита реєстрація на сайті закладу.

Участь у заході зі студії Полтавського РЦПК також взяли Капечун Наталія Іванівна, головний спеціаліст відділу управілння персоналом апарату Полтавської обласної військової адміністрації, Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи – начальник навчального віддлу Центру та Дорошенко Лариса Володимирівна. начальник навчально-методичного відділу Центру.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →