Завершилося онлайн навчання публічних службовців за програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю».

2 грудня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися онлайн навчання публічних службовців за трьома програмами підвищення кваліфікації.

Державні службовці категорії Б, В, посадові особи місцевого самоврядування завершили навчання за загальною короткостроковою програмою  «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю»

Петренко Ірина Миколаївна, завідувач кафедри педагогіки  та суспільних наук ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,  доктор історичних наук, професор провела заняття на тему: «Політичні аспекти діяльності громадських організацій у демократичному суспільстві: теорія та практика. Інструменти взаємодії влади і громадськості».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання. Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання першої підгрупи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Сьогодні в рамках програми Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області, провела заняття на тему: «Інструкція з діловодства в органах виконавчої влади».

Продовжується онлайн навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування».

Заняття з віддаленого робочого місця проводить викладач програми Капустян Інга Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри романо – германської філології та методики викладання іноземних мов Одеського міжнародного гуманітарного університету.

Всі новини →