Завершується дистанційне навчання посадовців за двома загальними програмами підвищення кваліфікації

16.08.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.
Учасники професійного навчання за загальною короткостроковою програмою «Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу» розглянули питання:
  • «Методика підготовки та проведення публічного виступу»;
  • «Складові техніки публічного виступу»;
  • «Мова як засіб спілкування».
Зі студії Полтавського РЦПК заняття провела Єщенко Марина Миколаївна, доцент кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського.
В рамках навчання державних службовців категорії «В» обласної та районних військових адміністрацій за загальною професійною програмою відбулося онлайн заняття  на тему: «Ефективна комунікація  та управління конфліктами в умовах впровадження змін»
Із віддаленого робочого місця з групою працювала Гуменюк Оксана Григорівна, доцент кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова, кандидат психологічних наук. 
Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання в розрізі груп.
Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →