Завершується дистанційне навчання за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

02 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Відповідно до розкладу програми «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади» посадові особи місцевого самоврядування розглянули питання:

«Конфлікт інтересів»;

«Обмеження для публічних службовців в розрізі Закону  України «Про запобігання корупції»»;

«Особливості надання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані  та відкриття валютних рахунків в банку нерезидента суб’єктами декларування».

Заняття зі студії Полтавського РЦПК провів Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації.

 В рамках програми «Державна політика у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України» державні службовці обласної та районних військових адміністрацій, посадові особи органів місцевого самоврядування опрацювали тему: «Нормативно-правові основи інформування та налагодження комунікації з громадськістю в сфері євроатлантичної інтеграції».

Заняття із віддаленого робочого місця провів Опанащук Петро Володимирович, доцент кафедри права та публічного управління Житомирського державного університету імені Франка, кандидат історичних наук.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання за програмами.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →