Завершується дистанційне навчання за програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

16 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дводенне онлайн навчання групи слухачів з числа працівників системи соціального захисту за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули наступні питання:

повноцінний розвиток дитини та причини його затримки; особливості поведінкових проявів дітей із сімей, які перебувають  в складних життєвих обставинах;

причини та профілактика емоційного вигорання фахівця із соціальної роботи під час виконання професійних обов’язків.

Заняття зі студії Полтавського РЦПК провели викладачі:

Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук;

Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації підвела підсумки навчання.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →