Завершується дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою «Антикорупційна політика в органах публічної влади».

13 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено онлайн навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.

Завершується дистанційне навчання державних службовців Державної казначейської служби України у Полтавській області за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Антикорупційна політика в органах публічної влади».

Заняття на тему «Система антикорупційних органів України. Сутність та види антикорупційних заборон  та обмежень. Відповідальність за корупційні та пов’язані із корупцією правопорушення та усунення їх наслідків. Фінансовий контроль» провів зі студії Полтавського РЦПК Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської облдержадміністрації.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Управління змінами», викладач Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор,  доктор економічних наук;

«Відкритість та прозорість органів місцевого самоврядування в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області.

Всі новини →