Завершується навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальними короткостроковими програмами

15.09.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
Учасники загальної короткострокової програми «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)» ознайомилися із європейським досвідом стратегічного управління розвитком територій та організацій в екстремальних умовах. 
Заняття зі студії Полтавського РЦПК провела Комеліна Ольга Володимирівна, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»,  заслужений  працівник освіти України.
В рамках загальної короткострокової програми «Гендерно-зумовлене та домашнє насильство: причини,  наслідки, профілактика та законодавче врегулювання» відбувся вебінар на тему: «Міжнародно-правові стандарти та національне  законодавство з питань забезпечення гендерної рівності, запобігання та протидія насильству. Алгоритм дій у випадках виявлення ознак насильства, шляхи  допомоги постраждалим» 
Заняття зі студії Полтавського РЦПК провела Маліннікова Дар’я Костянтинівна, керівник адвокатського  об’єднання «Маліннікова, Курбала та партнери», викладач Полтавського інституту економіки та права Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».
Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →