Завершується навчання за двома короткостроковими програмами

05.10.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.
Державні службовців та посадових осіб місцевого самоврядування – учасники загальної короткострокової  програми «Попередження та вирішення конфліктів в професійній діяльності публічних службовців», сьогодні розглянули стратегії і тактики поведінки публічного службовця у конфлікті в умовах професійної діяльності, ознайомилися із методами та техніками ефективного вирішення виробничих конфліктів.
Заняття зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації провів Піддубний Дмитро Ігорович, викладач Полтавського інституту економіки та права Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», виконавчий директор ГО «Інститут діалогу, медіації та альтернативного вирішення спорів».
В рамках загальної короткострокової програми «Підготовка та впровадження органами місцевого самоврядування проєктів міжмуніципального співробітництва» відбулося заняття на тему: «Особливості підготовки проєктів міжмуніципального співробітництва. Особливості впровадження проєктів міжмуніципального співробітництва та його кращі практики».
Вебінар з віддаленого робочого місця провів Врублевський Олександр Станіславович, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації вебсайту СТАРОСТА ПРОФІ.
Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →