Завершується навчання за програмами «Основи міжнародного гуманітарного права», «Командоутворення та ефективна взаємодія».

07.04.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання посадовців за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Державні службовці обласної та районних військових адміністрацій,  посадові особи місцевого самоврядування – учасники навчання за загальною короткостроковою програмою «Основи міжнародного гуманітарного права», сьогодні розглянули питання:

захист цивільних об’єктів  і культурних цінностей у збройних конфліктах;

 відповідальність за злочини і правопорушення у сфері міжнародного гуманітарного права;

особливості функціонування органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах правових режимів воєнного та надзвичайного станів.

Заняття провела автор і викладач програми Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка, доцент,  кандидат історичних наук.

Завершується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія».

Тренінг «Організація командної роботи на публічній службі у режимі реального та віртуального часу» та ділову гру «Ефективна команда» провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії  ВНЗ Укоопспілки  «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмами.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →