Завершується навчання за програмою «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху».

29 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули сучасні загрози інформаційній безпеці держави, організаційно-правові заходи захисту та протидії кібератакам, кіберзлочинам, веб-загрозам та іншим деструктивним чинникам в Інтернет-середовищі.

Заняття даної тематики провела з віддаленого робочого місця Кульчій Інна Олексіївна, розробник і тренер програми, координатор магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →