Завершується навчання за програмою «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки».

16.09.2022 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації  відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Продовжується навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Зі студії Полтавського РЦПК проведено заняття наступної тематики:

«Документування управлінської діяльності», викладач Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області;

«Графіка та орфографія ділового тексту», викладач Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.

Завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки».

Сьогодні учасники програми розглянули питання:

«Кібергігієна та користування програмним забезпеченням»;

«Аналіз та боротьба з неправдивими повідомленнями у професійній та особистій діяльності».

Заняття провели тренери програми:

Кондратьєва Ганна Вікторівна, аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

Ващенко Віталій Олексійович, цифровий лідер, проджект-менеджер, тренер з питань кібергігієни.

Слухачі пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації. 

Всі новини →