Завершується навчання за програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади»

28.07.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади».
Сьогодні державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування розглянули тему: «Захист персональних даних в діяльності органів влади та умов е-демократії та е-урядування. Відкриті дані» та пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.
З групою із віддаленого робочого місця працювала Жалій Тамара Віталіївна, автор і викладач програми, доцент кафедри історії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, кандидат історичних наук. 
Підсумки навчання за програмою підвели зі студії Полтавського РЦПК Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи – начальник навчального відділу та Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.
Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають електронні сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →