Завершується навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Організація в громадах діяльності щодо реалізації Програми для кривдників та осіб, схильних до вчинення домашнього насильства у будь-якій формі»

24.11.2023 завершується дистанційне навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Організація в громадах діяльності щодо реалізації Програми для кривдників та осіб, схильних до вчинення домашнього насильства у будь-якій формі».

Підвищення кваліфікації фахівців, які впроваджують Типові програми для кривдників у територіальних громадах проведено Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Департаментом соціального захисту населення Полтавської обласної військової адміністрації.

Сьогодні учасники програми розглянули питання: «Основи невідкладної психологічної допомоги та можливості залучення спеціалістів суміжних спеціальностей», «Організація впровадження та моніторинг Типової програми для кривдників» та  пройшли підсумковий контроль знань.

З групою із віддаленого робочого місця працювала Устименко Тетяна Анатоліївна,  розробник і викладач програми, кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри освітньої політики Полтавської обласної академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського провела заняття на тему: «Психологічні особливості роботи з кривдниками».

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →