Завершується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.

12 листопада  у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершується дистанційне навчання за двома програмами підвищення кваліфікації.

В рамках загальної короткострокової програми «Впровадження гендерних підходів у діяльність органів влади» для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування проведено вебінар «Гендерний підхід до розробки прогнозних та програмних документів територіальної громади. Гендерно орієнтоване бюджетування: впровадження гендерного підходу у бюджетний процес».

Заняття даної тематики провела з віддаленого робочого місця Іваніна Тетяна Юріївна, голова Бюро гендерних стратегій і бюджетування.

Учасники програми пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Завершується дистанційне навчання працівників системи соціального захисту за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Сьогодні учасники професійного навчання опрацювали питання:

«Повноцінний розвиток дитини та причини його затримки. Особливості поведінкових проявів дітей із сімей, які перебувають  в складних життєвих обставинах»;

«Причини та профілактика емоційного вигорання фахівця із соціальної роботи під час виконання професійних обов’язків».

Заняття провели зі студії Полтавського РЦПК викладачі програми:

Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук;

Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання.

Після проходження підсумкового анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →