ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Сьогодні останній день занять посадових осіб органів місцевого самоврядування за професійною програмою.

Про сприйняття змін та управління змінами говорили з Глєбовою Аллою Олександрівною, доцентом кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидатом економічних наук.

Також у рамках програми відбулася тематична зустріч на тему: "Земельні відносини в умовах воєнного стану". З учасниками навчання спілкувався Чувпило Вадим Вікторович, доцент кафедри хімії та біотехнології  Полтавського державного аграрного університету, кандидат наук з державного управління.

Навчання за профпрограмою проводилось в синхронному та асинхронному режимах, через майданчики дистанційного навчання  Zoom, Moodle  і передбачає також виконання завдань, проходження поточного та підсумкового контролю знань (тестування) в системі дистанційного навчання Moodle та заповнення вихідної анкети.

За умови виконання усіх вимог програми учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 2,0 кредити ЄКТС.

Всі новини →