Зі студії Полтавського РЦПК проведено онлайн навчання за двома програмами підвищення кваліфікації.

26 травня зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації проведено онлайн навчання за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

 Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування пройшли навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання та протидія проявам гендерно зумовленого та домашнього насильства».

Програмою передбачено розгляд тем:

насильство як соціально-психологічний феномен: типологія та ідентифікація;

передумови та причини прояву насильства, його наслідки і механізми попередження;

міжнародно-правові стандарти та національне законодавство з питань забезпечення ґендерної рівності, запобігання та протидії насильству;

алгоритм дій у випадках виявлення ознак насильства, шляхи допомоги постраждалим.

Заняття провела Кармазін - Денисенко Лариса Олексіївна, заступник директора Департаменту соціального захисту населення - начальник управління сімейної політики та адміністративно-правового забезпечення Полтавської обласної військової адміністрації.

Розпочалося дводенне дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія».

Заняття на тему: «Команда: сутність та етапи створення у публічній службі» провела автор і викладач програми Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і  торгівлі», професор, доктор економічних наук.

Всі новини →